Láttuk

Láttuk

A bejegyzés trackback címe:

https://lattuk.blog.hu/api/trackback/id/tr8217972854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2023.01.19. 10:41:17

Az elején az volt a kérdés, hogy fel tud e nőni a #GoT hoz az előzmény sorozat, de az évad végére ez nem lehet kérdés többé.
Úgy tudott intimebb, kevesebb lenni (hiszen nem a 7 királyságról szól, "csak" királyvárról), hogy monumentálisabb, mint az anyasorozat, hiszen évtizedekkel hosszabb időt fog át.
Bármennyire is az volt a TRÓNOK harca, ebben sokkal erősebb, fontosabb, hogy ki ül a vastrónon.
Hiába voltak benne sárkányok számolatlanul az első résztől mégse tolta túl a fantasyt, hiszen boszik, háromszemű hollók, mások sehol nem voltak.
Az egyetlen szereplőcsere kb értelmetlen volt, ha annyira az időt akarták érzékeltetni akkor többet is cserélhettek volna, simán hihető lett volna az eredeti hercegnő/királynő is végig számomra. Talán a kevés szál miatt, de igazi bad ass karakter viszont sokkal kevesebb van, volt, mint a #GoT első évadában.
Mindenesetre jöhet a következő.
süti beállítások módosítása