Láttuk

Láttuk

Meghallgatás / Ôdishon (1999)

2018. február 24. - Láttukmár

Tipikus japán betegség. Eleinte a jó magyar filmekhez hasonlított, igazi emberekkel és érdekes párbeszédekkel, aztán átment érthetetlen véres kínzásba. A végén nem teljesen vágtam, hogy akkor most mi a fasz van.

Rick és Morty / Rick and Morty (2013-)

2018. február 06. - Láttukmár

S01: Néha nehéz eldönteni, hogy felnőtteknek vagy gyerekeknek szánták. Néha unalmas, nehéz rá odafigyelni, néha viszont kurva vicces és ötletes.

S02: Na ez az egész második évad kurva jó volt. Ötletes, változatos, vicces.

S03, S04: Teljesen fasza! Alig várom a következőt.

S05: Nem rémlik, pedig már a hatodiknál járok.

Burrowers - A felszín alatt / The Burrowers (2008)

2018. február 04. - Láttukmár

Nem sok minden történik ebben a filmben. Az a "horror", ahol néhány tizedmásodpercre bevágnak nyálkás látványokat kvartyogó hangok kíséretében, meg a kamera elől elhúzzák a holttesteket és ennyi. A végén láthattunk volna még jellegtelen szörnyeket, amiket megölnek.

Stephen King - Langolierek - Az idő fogságában / The Langoliers (1995)

2018. február 03. - Láttukmár

"Valahogy meghasadt az idő. Ennek a hasadéknak egy látható jelenségnek kell lennie az égbolton." Logikus. Mint hogy ha tüdőn szúrnak egy késsel, akkor gyorsan rá kell kötözni egy hordágyra és úgy nem lesz baj. Meg hogy ha eltűntek az emberek, nem működik a gyufa és nincs íze a sörnek, akkor nyilván visszamentünk az időben. Az egész egy nagy-nagy logikusság. Továbblépve ezeken viszont még mindig a jobb Stephen Kingek közül való.

süti beállítások módosítása